Case: Ambi Pack

Een intensieve samenwerking waarin het online succes van Ambi Pack centraal stond. De samenwerking resulteerde in meer aanvragen, een stijging in het aantal websitebezoekers en het bereiken van de internationale doelgroep.

Ontdek meer

Bereik de doelgroep met online adverteren

Ambi pack is coproducent en verpakker van voedingssupplementen, medische hulpmiddelen, cosmetica en farmacie. Met ruim 20 jaar ervaring heeft Ambi Pack bewezen een toonaangevende partner te zijn in uiteenlopende markten.

De klantvraag

‘Meer leads genereren, het aantal website bezoeken verhogen en de markt in West Europa online bereiken’.

Dat vraagt om een verbeterde online marketing strategie zodat Ambi Pack via online kanalen in contact komt met (potentiële) opdrachtgevers in meerdere landen.

De aanpak van Onest

Om direct goed te starten, hebben we tijdens een vooronderzoek eerst de behoeftes van de online doelgroep in kaart gebracht. Tijdens het onderzoek is er ook gefocust op hoe we de doelgroep het beste kunnen bereiken.

De volgende uitdaging

De volgende uitdaging: het verbeteren van de online uitstraling. Op basis van het vooronderzoek bepalen we in samenwerking met jou hoe de website wordt ingedeeld. Wij delen de website op in meerdere blokken en helpen bij het bepalen welke content er in welk blok getoond moet worden.

Na het functioneel en visueel opbouwen van de website, hebben wij Ambi Pack geholpen met het schrijven van de teksten op de website en het fotograferen van productiefaciliteiten en medewerkers.

Door de inzet van de nieuwe website te combineren met de inzet van Google Ads campagnes en zoekmachineoptimalisatie (seo) per land, hebben we een verbeterde online marketing strategie ontwikkeld.

Het resultaat

De samenwerking met Ambi Pack heeft geresulteerd in een nieuwe website voor Ambi Pack Nederland en Ambi Pack Duitsland. De websites zijn voor meerdere markten geoptimaliseerd. Dankzij het optimaliseren van de website en het inzetten van online marketing campagnes heeft de website meerdere, waardevolle aanvragen ontvangen.

‘Door het inschakelen van Onest is onze website een online visitekaartje. De website heeft de juiste uitstraling en zit technisch goed in elkaar. We zien een toename in het aantal leads. Naast meer conversies, zijn de aanvragen die nu binnenkomen ook kwalitatief beter. Hierdoor kunnen we weer verder investeren in onze online marketing strategie, waaronder seo en de branding van Ambi Pack’

Logo Ambi Pack

Karin Tio

accountmanager Ambi Pack

Onest helpt jou met je online doelstellingen.

Wij helpen jou met het inzichtelijk maken van jou online activiteiten.

Je vraag stellen is eenvoudig en kostenloos, twee dingen waar iedereen dol op is.

Heb jij de ambitie om online te groeien? Wij gaan deze uitdaging graag samen aan. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Neem contact met ons op