010 247 74 11
Search Engine Advertising

Zoekmachine adverteren

Zien en gezien worden met Google Ads campagnes

Met Google Ads campagnes adverteer je slim in de zoekmachines en ben je online beter vindbaar voor je doelgroep. Je behaalt gericht resultaat, want met zoekmachine adverteren (SEA) sta je bovenaan in Google en trek je meer bezoekers naar je website. Onest is specialist op het gebied van SEA-campagnes en ontzorgt je van A tot Z.

Renate Leijser, Jorai Deijkers, en Sandra Buitendijk zitten in een interne meeting op het Onest-kantoor.

Zelf adverteren, of SEA uitbesteden?

Programma’s zoals Google Ads zijn complex en uitgebreid. Ook verandert het landschap van Google Ads campagnes voortdurend. Bij Onest kennen we de verschillende tools en trucs die je helpen je naamsbekendheid te vergroten, meer leads te genereren en heel gericht jouw doelgroep te benaderen. Door SEA aan ons uit te besteden, kun jij je richten op je eigen bedrijf terwijl wij doen waar we goed in zijn: jouw online resultaten naar het next level brengen.

Sandra Buitendijk, Jorai Deijkers en Mark Drenth werken samen bij Onest Digital Agency

Grip op je resultaten en SEA-kosten

Om met zoekmachine adverteren te beginnen heb je een Google Ads account nodig. Je betaalt kosten voor het opstarten van je account. Ook moet je een advertentiebudget beschikbaar stellen om te adverteren en om doorlopend je campagnes te optimaliseren. Het voordeel van zoekmachine adverteren (SEA): je betaalt pas als er daadwerkelijk geklikt wordt op je advertentie.

Onze specialisten meten voortdurend de effecten van je campagnes en weten hoe je een optimaal resultaat behaalt met jouw SEA-budget.

Expert Review Online Marketing en Website

Gratis online marketing Expert Review t.w.v. €750

Je krijgt advies over jouw SEO, SEA, Social media, Content, UX & webdevelopment prestaties. Kortom, je ontvangt een compleet beeld van online marketing kansen, afgestemd op jouw businessdoelstelling.

De voordelen van zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren is een krachtige manier om snel de online zichtbaarheid van je bedrijf en je producten te vergroten. Door gericht te adverteren in de zoekmachines bereik je effectief je doelgroep op het moment dat ze actief op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Met zoekmachine adverteren verbeter je de kwaliteit van het verkeer naar je website en verhoog je de conversies.

Inspect

We starten met het bespreken van je idee en je doelstelling. Wil je bijvoorbeeld meer leads, meer naamsbekendheid, meer omzet of meer verkeer naar je website? Samen met onze zoekmachine advertentie experts bepalen we de richting aan de hand van je doelstelling.

Insight

Op basis van feiten, data en ervaring verzamelen we alle benodigde inzichten voor een passende SEA-strategie. We brengen de doelgroep in kaart, doen zoekwoordenonderzoek en bepalen met welk type campagne we starten.

Implement

Vanuit de strategie gaan we daadwerkelijk aan de slag. We richten je Google Ads account in, maken banners en schrijven advertentieteksten. We betrekken je bij iedere oplevering.

Improve

We meten de effecten van je SEA-campagnes. Moeten we bijsturen? Meer focus aanbrengen op Google Display Ads of de kwaliteitsscores finetunen? Bij alles wat we doen staat de businessdoelstelling centraal.

Uitgelicht

Bergwerff Automotive: Online marketingstrategie op specifieke doelgroep

Als erkend servicepartner van BMW en MINI kan menig autoliefhebber het hart ophalen bij de collectie van Bergwerff Automotive. De uitdaging: zorgen dat deze groep aan Bergwerff Automotive denkt als ze een BMW M-model overwegen.

Cynthia van Steenvelt, Digital Designer, en Tim Janssen, co-owner bij Onest Digital Agency, bespreken een nieuw ontwerp voor een website

Wat tof is aan de samenwerking met Bergwerff Automotive is dat we regelmatig een terugkoppeling ontvangen over de kwaliteit van de leads die wij afleveren via de campagne. Het geeft enorm veel energie om te horen dat er daadwerkelijk auto’s verkocht worden via de campagnes. Dit motiveert om continu te blijven optimaliseren!

Sandra Buitendijk, Online Marketeer bij Onest Digital Agency

Sandra Buitendijk

Online marketingconsultant bij Onest

SEA-specialist Renate Leijser bekijkt statistieken van Google Ads

Zijn wij jouw Google Ads bureau?

We helpen je graag op weg met zoekmachine adverteren (SEA). Als full-service online marketingbureau kun je jouw SEA-campagnes met een gerust hart aan ons uitbesteden. Ons team van specialisten staat elke werkdag voor je klaar om je te voorzien van zoekmachinemarketing advies.

Met Onest als betrouwbare partner, weet je zeker dat je alle voordelen van zoekmachineadvertenties optimaal benut.

Reikt jouw digitale ambitie verder dan zoekmachine adverteren?

Naast het uitbesteden van zoekmachine adverteren, kunnen we je ook helpen bij het verbeteren van je uitstraling, branding en strategie. We begrijpen dat een sterke online aanwezigheid belangrijk is voor het succes van jouw bedrijf. Onze experts kunnen je adviseren en ondersteunen bij het ontwikkelen van een effectieve branding strategie die jouw bedrijf onderscheidt van de concurrentie.

Sandra Buitendijk, Online Marketeer bij Onest Digital Agency

Resultaat behalen met jouw Google Ads campagnes?

Liever bellen? 010 247 74 11

Sandra Buitendijk, Online Marketeer bij Onest Digital Agency

Sandra staat voor je klaar

Neem contact en we gaan samen aan jouw doelstellingen werken!

Ga jij stappen zetten met jouw online marketing?

Wij werken Agile. Samen vanuit één team. Hoe? Ontvang het artikel.