Search Engine Advertising

Search Engine Advertising

Zien en gezien worden met Google Ads campagnes

Met Google Ads campagnes adverteer je slim in de zoekmachines en ben je online beter vindbaar voor je doelgroep. Je behaalt gericht resultaat, want met SEA sta je bovenaan in Google. Door op de juiste zoekwoorden te targeten, trek je relevante bezoekers naar de website. Onest is specialist op het gebied van SEA-campagnes en ontzorgt je van A tot Z.

Expert Review

Benieuwd waar je staat met jouw huidige online marketing?
Vraag een Expert Review aan

Zelf adverteren, of SEA uitbesteden?

Programma’s zoals Google Ads zijn complex en uitgebreid. Ook verandert het landschap van Google Ads campagnes voortdurend. Bij Onest kennen we de verschillende tools en trucs die je helpen je naamsbekendheid te vergroten, meer leads te genereren en heel gericht jouw doelgroep te benaderen. Door SEA aan ons uit te besteden, kun jij je richten op je eigen bedrijf terwijl wij doen waar we goed in zijn: jouw online resultaten naar het next level brengen.

Grip op je resultaten en SEA-kosten

Om met betaalde campagnes te beginnen heb je een Google Ads account nodig. Je betaalt kosten voor het opstarten van je account. Ook moet je een advertentiebudget beschikbaar stellen om te adverteren en om doorlopend je campagnes te optimaliseren. Het voordeel van SEA: je betaalt pas als er daadwerkelijk geklikt wordt op je advertentie.

Onze specialisten meten voortdurend de effecten van je campagnes en weten hoe je een optimaal resultaat behaalt met jouw SEA-budget.

Download

Next level met jouw online marketing?

Scrum to the rescue! Hoe? Lees wat Agile werken voor jou kan doen.

Inspect

We starten met het bespreken van je idee en je doelstelling. Wil je bijvoorbeeld meer leads, meer naamsbekendheid, meer omzet of meer verkeer naar je website? We bepalen samen de richting aan de hand van je doelstelling.

Insight

Op basis van feiten, data en ervaring verzamelen we alle benodigde inzichten voor een passende SEA-strategie. We brengen de doelgroep in kaart, doen zoekwoordenonderzoek en bepalen met welk type campagne we starten.

Implement

Vanuit de strategie gaan we daadwerkelijk aan de slag. We richten je Google Ads account in, maken banners en schrijven advertentieteksten. We betrekken je bij iedere oplevering.

Improve

We meten de effecten van je campagnes. Moeten we bijsturen? Meer focus aanbrengen op Google Display Ads of de kwaliteitsscores finetunen? Bij alles wat we doen staat de businessdoelstelling centraal.

Uitgelicht

Bergwerff Automotive: Online marketingstrategie op specifieke doelgroep

Als erkend servicepartner van BMW en MINI kan menig autoliefhebber het hart ophalen bij de collectie van Bergwerff Automotive. De uitdaging: zorgen dat deze groep aan Bergwerff Automotive denkt als ze een BMW M-model overwegen.

Wat tof is aan de samenwerking met Bergwerff Automotive is dat we regelmatig een terugkoppeling ontvangen over de kwaliteit van de leads die wij afleveren via de campagne. Het geeft enorm veel energie om te horen dat er daadwerkelijk auto’s verkocht worden via de campagnes. Dit motiveert om continu te blijven optimaliseren!

Sandra Buitendijk

Online marketingconsultant bij Onest

Zijn wij jouw Google Ads bureau?

We helpen je graag op weg met SEA. Als full-service online marketingbureau kun je SEA met een gerust hart aan ons uitbesteden. Ons team van specialisten staat elke werkdag voor je klaar om je te voorzien van zoekmachinemarketing-advies. En met onze bewezen Agile werkwijze, weet je zeker dat je stappen maakt.

Klaar voor een next level online marketing strategie?

Sandra staat voor je klaar! Laat ons met je meedenken.

Sandra staat voor je klaar

Neem contact en we gaan samen aan jouw doelstellingen werken!

Ga jij stappen zetten met jouw online marketing?

Wij werken Agile. Samen vanuit één team. Hoe? Ontvang het artikel.