Social media adverteren

Social media adverteren

Zichtbaar zijn met social marketing

Dagelijks zijn miljoenen mensen actief op social media. Dat geeft bedrijven enorme kansen om leads en verkopen te realiseren. Met social media adverteren kun je jouw doelgroep heel gericht targeten. Onest is als social media agency gespecialiseerd in het plaatsen van advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Expert Review

Benieuwd waar je staat met jouw huidige online marketing?
Vraag een Expert Review aan

Social media adverteren uitbesteden?

Wil je een constante stroom van bezoekers naar je website leiden of wil je meer conversie? Overweeg dan om gebruik te maken van een social media agency. Social media is een laagdrempelige manier om in contact te komen met de doelgroep. Als social advertising agency weten we bij Onest hoe we jouw doelgroep slim en tactisch moeten benaderen vanuit een goed doordachte funnelstrategie.

Bouw aan je merk met een socialmediabureau

Social media kun je inzetten voor het genereren van leads en verkopen. Ook is het een geschikt platform om te gebruiken in een wervingsstrategie gericht op het vinden van nieuwe medewerkers. Bij de inzet van social media maken we gebruik van een funnel en stemmen per fase de content en het doel af. Doordat de doelgroep alle fasen doorloopt, is de kwaliteit van de leads vaak beter. Bij Onest zijn we als socialmediabureau gespecialiseerd in adverteren op sociale media.

Download

Next level met jouw online marketing?

Scrum to the rescue! Hoe? Lees wat Agile werken voor jou kan doen.

Inspect

We starten met wat jij met social media adverteren wilt bereiken. Wil je bijvoorbeeld meer bezoekers naar je website leiden of wil je warme leads waar je een offerte voor mag maken? Samen brengen we de kansen in kaart.

Insight

We gaan aan de slag met het analyseren van de data. In deze fase stellen we de KPI’s vast, brengen we de doelgroepen in kaart en maken we een funnelstrategie. We betrekken je bij elke stap.

Implement

We richten je advertentieaccount in. Daarnaast maken we een contentkalender en ontwerpen we de advertenties. Afhankelijk van de doelgroep en het advertentiebudget lanceren we vervolgens jouw campagnes.

Improve

We bekijken voortdurend de prestaties van de campagnes die live zijn. Loopt een campagne niet zoals gehoopt, dan gaan we optimaliseren. We stellen de campagnes bij, totdat we de juiste snaar bij de doelgroep weten te raken.

Uitgelicht

ISOdiscount: iedere dag 1% beter

Voor ISOdiscount mochten we aan de slag met een online strategie voor de lange termijn. ISOdiscount is een familiebedrijf dat hoogwaardige isolatiefolies verkoopt via hun website. Om de conversies van de website te verbeteren, werken we aan het hele online spectrum: de website, online campagnes (SEA), organische vindbaarheid (SEO), conversieoptimalisatie (CRO) en content.

Ik ben er trots op dat ISOdiscount al sinds 2006 opdrachtgever is. Onze samenwerking is open, transparant en eerlijk. Ook als de resultaten minder zijn, kunnen we dat bespreken om vervolgens samen tot een plan te komen. Op deze manier hebben we de afgelopen jaren telkens een heel mooie, gezonde groei weten te realiseren.

Tim

Managing partner bij Onest

Wil jij jouw socialmediabeheer uitbesteden?

Bij Onest hebben we alle disciplines in huis om jouw doelgroep gericht te benaderen. Als full-service socialmediabureau in de Hoeksche Waard ben je bij ons aan het juiste adres om je socialmediabeheer uit te besteden. Wij maken je sterk in social marketing.

Klaar voor een next level online marketing strategie?

Benthe staat voor je klaar! Laat ons met je meedenken.

Sandra staat voor je klaar

Neem contact en we gaan samen aan jouw doelstellingen werken!

Ga jij stappen zetten met jouw online marketing?

Wij werken Agile. Samen vanuit één team. Hoe? Ontvang het artikel.