Websites die werken

Voor Onest is dat een website die op alle vlakken optimaal functioneert. Goed vindbaar, visueel aantrekkelijk, communicatieve teksten en een bewezen succesvolle techniek. We hoeven het wiel niet opnieuw uit te vinden, we gaan slim om met elk budget.

Het begint met een plan…

Wil je een website?
Of…

Omzet, leads, klanten, versterker van naamsbekendheid: we kunnen de site ontwikkelen die aansluit bij de doelstelling en strategie van jouw organisatie.

Inzicht in succes

Door het analyseren van de data genereren we inzichten om de site nog succesvoller te maken. Om te zorgen dat de doelstellingen bereikt worden. Of het nu gaat om de juiste doelgroep, succes van de webshop, of om aan te sluiten bij de nieuwste trend.

Samen aan de slag

Het succes van een website is afhankelijk van vele factoren. Zoekmachineoptimalisatie, hogere conversie, een optimale gebruikerservaring gecombineerd met up-to-date veiligheid vragen om slagvaardige specialisten.

Specialisten die weten wat samenwerken is. Bij Onest stemt een compleet team van adviseurs, marketeers, ontwerpers en webbouwers alle disciplines perfect op elkaar af. Alles met als doel het online succes van de organisatie.

Online strategisch inzetten

Onlinemarketing is een strategische tool om (commerciële) doelstellingen te bereiken. Om online zo effectief mogelijk in te zetten, denken we verder dan de middelen als zoekmachines of social media. Belangrijke instrumenten, maar altijd resultanten van een overkoepelende aanpak. Daarom gaan we eerst de diepte in om te weten wat een optimale inzet van onlinemiddelen kan zijn. Welke onlinestrategie sluit aan op de marketingstrategie, dat is wat we samen gaan ontwikkelen. Een strategie waarin niet alleen de organisatie zich kan herkennen, maar waarbij ook doelgroepen en stakeholders zich senang voelen.

Techniek

Het succes van SEO heeft te maken met de techniek die verborgen zit achter de website. Gebruikers willen snel de juiste informatie vinden en daarvoor is een goede gebruikerservaring essentieel. Een snelle laadtijd, responsive design, een veilig omgeving en fijne leesbare teksten zijn een must.

Content

Zoekmachinemarketing en contentmarketing zijn onafscheidelijk en kunnen niet zonder elkaar. Content zoals video, afbeeldingen, geluidsfragmenten en teksten, zet ze zo in dat ze elkaar versterken. Zorg bovendien dat de content naadloos aansluit bij waar je organisatie voor staat én dat wat je op je site zet relevant en uniek is.

Autoriteit

Autoriteit is een belangrijk SEO-basisprincipe. Autoriteit, oftewel expertise, van een webpagina wordt bepaald door de hoeveelheid links naar de website. Google beoordeelt websites die inkomende links ontvangen van andere websites positief. Bij het plaatsen van links gaat het om kwaliteit, niet om kwantiteit. Een goede linkbuildingstrategie geeft jou een hogere positie in Google.

Jan Snel

Bij Jan Snel kwamen we binnen om de website op ‘1’ te krijgen in Google. Al snel veranderde dat naar leads genereren en inmiddels zijn we de partner van Jan Snel voor alles wat online gebeurt.

Duurzaam samenwerken 

Onest heeft ruim 100 partnerships met start-ups, marktleiders, internationale bedrijven, maar ook met regionale familiebedrijven. 

Veel van deze relaties gaan terug tot de oprichting van de bedrijven waaruit Onest in 2019 is voortgekomen. Twee voorbeelden: ISOdiscount sinds 2008, Global VAT Compliance sinds 2009 en Ambi Pack sinds 2014.

We spreken jouw taal

We werken met allerlei soorten stakeholders samen. Van DGA en investeerders tot communicatie- en marketingmedewerkers.

Jouw succes start hier

Zullen we kennismaken?

010 – 247 74 11
info@onest.nl