010 247 74 11
Candidate of customer journey

Customer journey

Speel in op de behoeften van jouw klant

Om meer leads, omzet en sollicitaties binnen te krijgen, is het belangrijk om te weten wat je klanten nodig hebben. Door je customer journey in kaart te brengen, kun je met de juiste middelen en de juiste boodschap inspelen op de behoeften van jouw klanten.

Mark Sandra postit sessie

Insight: meer impact en conversie met customer journey mappen

Inspect, Insight, Implement en improve

Onderweg naar het nemen van een beslissing, doorlopen je klanten diverse fasen. Ze gaan van bewustwording en overweging naar interesse en het ondernemen van actie. Elke fase kent zijn eigen touchpoints. Onest helpt je graag met customer journey mapping. We brengen de behoeften van jouw klanten per fase van de klantreis in kaart. Zo leer je jouw klanten beter te begrijpen en kun je aansluiten op hun behoeften met de juiste boodschap via het juiste kanaal. Door je marketingfunnel op de klantreis af te stemmen, genereer je meer sollicitaties, omzet en leads én krijgen klanten een positieve indruk van jouw organisatie.

Verbeter je customer journey met Onest

Voordat we starten met customer journey mappen, willen we je goed leren kennen. We willen een diepgaand begrip krijgen van jouw organisatie, je doelen en de markt waarin je opereert. Vervolgens doen we doelgroeponderzoek en analyseren we de huidige klantreis. Met deze inzichten ontwerpen we de optimale customer journey. Daarna gaan we aan de slag met het verbeteren van de klantreis, zodat jouw doelgroep een naadloze en positieve indruk krijgt van jouw organisatie. Hierdoor gaan ze gemakkelijker over tot conversie, wat uiteindelijk leidt tot groei en succes voor jouw organisatie.

Wij helpen je graag met het uitwerken van jouw customer journey. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Onest verbetert de klantreis vanuit een totaalaanpak

Bij Onest hebben we een unieke aanpak. We hebben geen afdelingen, maar we hebben als full service digital agency wel alle specialisten in huis. Volledig agile werken onze specialisten met je samen met een multidisciplinair team. Hierdoor kunnen we jouw klantreis vanuit alle hoeken benaderen en verbeteren. Met onze totaalaanpak zorgen we ervoor dat jouw klanten actie ondernemen en helpen we je bij het opbouwen van een sterk merk.

Tim Janssen, adviseur en eigenaar en Cynthia van Steenvelt, digital designer, werken samen user scenario's uit op kantoor.

Jouw doelstelling: groeien, optimaliseren of inzicht

USP geel rondje

Onest is er voor jou als jij:

  • Wil groeien qua omzet, marktaandeel of medewerkers
  • Een sterk online merk wil bouwen en wil werken aan je naamsbekendheid
  • Wil weten waar je aan toe bent om doordachte strategische keuzes te kunnen maken

Eén partner, talloze mogelijkheden voor online marketing succes

Met Onest als full service digital agency is je complete online marketing in goede handen. Onze expertise strekt zich uit van online strategie tot aan digital design, webdevelopment, SEO, SEA, contentmarketing, social media marketing en conversieoptimalisatie. We werken van doelstelling naar meetbare resultaten. Bij Onest vind je alles wat je nodig hebt voor je online succes onder bij één online partner.

Collega's Jorai Deijkers, Renate Leijser en Cynthia van Steenvelt aan het brainstormen met post-its. Het Onest team tijdens de BBQ in de kantoortuin in Mijnsheerenland.

Wij zijn Onest

Bij Onest zijn we gek op feiten en data. Op basis van onze Agile werkwijze en met een flinke portie realisme en empathie delen we dagelijks onze kennis met onze opdrachtgevers.

Ook zijn we gek op leuke dingen doen. Zo vind je ons regelmatig met het hele team op de padelbaan of organiseren we gezellige uitjes en borrels.

Stapsgewijs je customer journey verbeteren voor meer resultaat?

Speel in op de behoeften van jouw klanten. Boek meer resultaat door je doelgroep een optimale ervaring te bieden. Neem contact op.

+31 (0)10 247 74 11

info@onest.nl

Tim Janssen, co-owner Onest Digital Agency

Neem contact met ons op

Contactpagina