010 247 74 11

Webdevelopment

Je website, dé plek waar alles samenkomt

Je website is het centrale middelpunt van alle online communicatie. Dat begrijpen we bij Onest als geen ander. Wij zijn gespecialiseerd in websitedevelopment en maken gebruiksvriendelijke en schaalbare websites.

Choco en Sandra kijken naar het scherm

Implement: schaalbaar en gebruiksvriendelijk webdevelopment

Wat is jouw doelstelling?

Je website is meer dan een visitekaartje. Het is de plek waar je doelgroep een indruk van je krijgt en actie onderneemt. Bij Onest weten we dat een website goed moet werken. Onze webdevelopers bouwen websites die zich automatisch aanpassen aan de schermformaten en apparaten van je bezoekers. Ook bouwen ze websites die makkelijk te beheren zijn. We leveren gebruiksvriendelijke websites, op basis van open source, die voor oplevering uitvoerig getest zijn.

Webdevelopment met Onest

We bouwen je website op basis van schaalbare blokken die je makkelijk kunt beheren. Voor elke functie maken we een blok. Denk aan een tekstblok, fotoblok, videoblok, sliderblok of featured image blok. Door je webpagina’s in blokken op te delen, kun je eenvoudig wijzigingen aanbrengen.

Ben je toe aan een nieuwe website? Onze webdevelopers staan voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op.

Samenwerken voor het beste resultaat

Om het beste resultaat neer te zetten, doen onze webdevelopers meer dan alleen code schrijven. Ze werken bijvoorbeeld heel nauw samen met onze online marketeers en digital designers. Zo zorgen we voor een website die aansluit op de customer journey van je doelgroep, die optimaal vindbaar is in de zoekmachines en die zorgt voor een unieke merkbeleving. Door expertises te combineren maximaliseren we het eindresultaat.

Kayleigh van Boxtel, webdeveloper, aan het werk bij Onest Digital Agency

Jouw doelstelling: groeien, optimaliseren of inzicht


USP geel rondje

Onest is er voor jou als jij:

  • Wil groeien qua omzet, marktaandeel of medewerkers
  • Een sterk online merk wil bouwen en wil werken aan je naamsbekendheid
  • Wil weten waar je aan toe bent om doordachte strategische keuzes te kunnen maken


Meer dan een webdevelopment bureau

Bij Onest gaan we verder dan enkel het bouwen van websites. Elke nieuwe website heeft een specifiek doel. Misschien overweeg je een upgrade omdat je huidige website verouderd is. Of je streeft naar meer conversie in de vorm van leads, inschrijvingen, omzet of sollicitaties. Bij Onest werken we vanuit jouw doelstelling en geven we je advies over je online marketingstrategie. Van daaruit implementeren we de benodigde middelen en kun je gebruik maken van onze expertise op het gebied van (technische) SEO, SEA, contentmarketing, socialmediamarketing en conversie-optimalisatie (CRO).

Collega's Jorai Deijkers, Renate Leijser en Cynthia van Steenvelt aan het brainstormen met post-its. Het Onest team tijdens de BBQ in de kantoortuin in Mijnsheerenland.

Wij zijn Onest

Bij Onest zijn we gek op feiten en data. Met een flink portie realisme en empathie delen we dagelijks onze kennis met onze opdrachtgevers.

Ook zijn we gek op leuke dingen doen. Zo vind je ons regelmatig met het hele team op de padelbaan en organiseren we gezellige uitjes en borrels.

Nieuwe website laten ontwikkelen?

Wil jij een website waarop alles samenkomt? We helpen je graag met een goedwerkende en gebruiksvriendelijke website. Neem contact op.

+31 (0)10 247 74 11

info@onest.nl

Rob van Dam, webdeveloper bij Onest Digital Agency

Neem contact met ons op

Contactpagina

Ga jij stappen zetten met jouw online marketing?

Wij werken Agile. Samen vanuit één team. Hoe? Ontvang het artikel.