010 247 74 11
Werken bij website

Werken bij website

Sterk employer brand en doorlopende kandidaten via werken-bij website

Voor veel organisaties is het vinden van gekwalificeerd personeel een doorlopende uitdaging. Door vacatures te plaatsen op een werken-bij website die is afgestemd op de voorkeuren van je kandidaten, worden kandidaten direct aangesproken en gestimuleerd om te solliciteren.

Wij zijn gespecialiseerd in recruitmentmarketing en in het ontwikkelen van werken-bij websites. We zorgen ervoor dat kandidaten je makkelijk online kunnen vinden en nemen alle mogelijke drempels om te solliciteren weg. Zo genereer je doorlopend nieuwe kandidaten.

Cynthia en Sandra kijken naar het scherm

Een doeltreffende werken-bij website voor HR én marketing

Stappen van het proces

Met een werken-bij website leg je de nadruk op de voordelen van werken bij jouw organisatie. In tegenstelling tot een corporate website, is een werken-bij website volledig gericht op het aantrekken van nieuwe medewerkers. Met een werken-bij website krijg je bij ons:

  • een website die kandidaten direct aanspreekt, die de drempel verlaagd om te solliciteren en die de kans vergroot op een goede match. Dit doen we door de candidate journey tot in detail uit te denken en hier vanuit digital design, campagnes en content op aan te sluiten.
  • een tool waar zowel HR als marketing van profiteren in de vorm van doorlopend nieuwe kandidaten en een sterke employer brand.
  • data en inzicht in hoeveel nieuwe kandidaten de werken-bij website oplevert.

Bij ons kun je een werken-bij website laten maken die goed zichtbaar is in de zoekmachines en die kandidaten ervan overtuigt om bij jou te solliciteren. We zijn een full-service digital agency met een multidisciplinair team van digital designers, webdevelopers en SEO-, content- en SEA-specialisten.

De juiste kandidaten werven met inzicht, maatwerk en ervaring

Wij ontwikkelen werken-bij websites die je eenvoudig zelf kunt beheren. Elk onderdeel van de website wordt ontworpen met jouw kandidaten in het achterhoofd. Dit resulteert in een werken-bij website die aansluit op de verwachtingen van jouw kandidaten. Ook is er ruimte voor maatwerk. Bijvoorbeeld voor het koppelen met jouw ATS-systeem, zodat je je werken-bij website vanuit je eigen backoffice kunt aansturen. Daarnaast krijg je inzicht. Niet alleen in wat de website oplevert in aantallen kandidaten, maar ook in het online gedrag van je doelgroep. 

We hebben veel ervaring in werken-bij trajecten. Ons multidisciplinaire team helpt je graag om met een werken-bij website een constante stroom van kandidaten te genereren. Neem vandaag nog contact met ons op.

Tafel van boven
Petra en Renate aan de vergadertafel praten over funnelstrategie

Werf maandelijks goede kandidaten met online campagnes

Hoe zorg je met de inzet van online campagnes structureel voor geschikte sollicitanten? Met deze vijf stappen vind je doorlopend gekwalificeerd personeel.

Waarom je voor je werken-bij website bij ons goed zit:

USP geel rondje
  • We leveren maatwerkoplossingen, bijvoorbeeld voor het koppelen met een ATS.
  • Je krijgt inzicht in wat de werken-bij website oplevert in aantal kandidaten en zoekgedrag.
  • We hebben veel ervaring met werken-bij trajecten en beschikken over een multidisciplinair team.

 

Collega's Jorai Deijkers, Renate Leijser en Cynthia van Steenvelt aan het brainstormen met post-its. Het Onest team tijdens de BBQ in de kantoortuin in Mijnsheerenland.

Wij zijn Onest

Bij Onest zijn we gek op feiten en data. Met een flink portie realisme en empathie delen we dagelijks onze kennis met onze opdrachtgevers.

Ook zijn we gek op leuke dingen doen. Zo vind je ons regelmatig met het hele team op de padelbaan en organiseren we gezellige uitjes en borrels.

Vandaag nog meer kandidaten vinden?

Heb je moeite om voldoende nieuwe kandidaten te vinden? Laat ons je helpen met een werken-bij website die aansluit op de interesses en behoeften van jouw kandidaten. Wacht niet tot morgen, start vandaag. Laten we kennismaken!

  • Alle disciplines in huis
  • Flexibele werkwijze
  • Meetbare resultaten

+31 (0)10 247 74 11

info@onest.nl

Mark Drenth, co-owner Onest Digital Agency

Neem contact met ons op

Contactpagina

Petra en Renate aan de vergadertafel praten over funnelstrategie

Werf maandelijks goede kandidaten met online campagnes

Doorlopend gekwalificeerd personeel werven.