010 247 74 11
Werken bij website

Werken bij website

Vind de juiste kandidaten met een werken-bij website

Met een werken-bij website leg je de nadruk op de voordelen van werken bij jouw organisatie. In tegenstelling tot een corporate website, is een werken-bij website volledig gericht op het aantrekken van nieuwe medewerkers. Onest is gespecialiseerd in het designen en developen van effectieve werken-bij websites.

Choco en Sandra kijken naar het scherm

Implement: geef talent een beeld van jouw organisatie

Wat is jouw doelstelling?

Een werken-bij website is specifiek gericht op het aantrekken van nieuwe medewerkers en ze ervan overtuigen om bij je te solliciteren. Met een werken-bij website geef je de kandidaat een beeld van de toekomstige werkplek. Het geeft je de kans om te laten zien wat jouw organisatie uniek maakt, zoals de cultuur, verhalen van huidige medewerkers, openstaande vacatures en ontwikkelmogelijkheden. Onest is, als full service digital agency, ervaren in online wervingstrajecten. We helpen je graag met het ontwerpen en bouwen van een werken-bij website voor jouw organisatie.

Presenteer jezelf met een werken-bij website van Onest

Het maken van een werken-bij website start met een strategie. Wij vinden het belangrijk om je organisatie en je doelen goed te begrijpen. We verplaatsen ons in de ideale kandidaat door medewerkers te interviewen en persona’s uit te werken. Ook gaan we aan de slag met een contentstrategie. We leggen je tone of voice vast in een messaging framework. Daarna gaan we aan de slag met een aantrekkelijk design. We leggen je huisstijl vast in een brand style guide en denken de website structuur uit. Elke pagina ontwerpen we vanuit de ideale UI en UX. Ben je tevreden met het design, dan gaan we bouwen. Ook na de lancering blijven we betrokken. We denken met je mee om je website optimaal te laten presteren en we zorgen voor het technische beheer en het onderhoud.

Wij helpen je graag met een effectieve werken-bij website. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op.

Kandidaten vinden met online recruitment marketing

Bij Onest doen we meer dan alleen het maken van werken-bij websites. We denken met je mee en geven je advies over je gehele online presentatie als werkgever. Van digital design tot aan SEO, SEA, contentmarketing en conversieoptimalisatie. Onze specialisten bundelen hun kennis en weten daardoor feilloos de juiste kandidaten te vinden. Met online recruitment marketing van Onest versterk je je online positie als werkgever.

Tafel van boven

Jouw doelstelling: groeien, optimaliseren of inzicht

USP geel rondje

Onest is er voor jou als jij:

  • Wil groeien qua omzet, marktaandeel of medewerkers
  • Een sterk online merk wil bouwen en wil werken aan je naamsbekendheid
  • Wil weten waar je aan toe bent om doordachte strategische keuzes te kunnen maken

Onest, jouw alles-in-één oplossing

Of je nu op zoek bent naar meer personeel of dat je een andere commerciële doelstelling hebt, wij zijn als full-service digital agency een alles-in-één oplossing voor je online marketing. Van inzicht en strategie tot aan implementatie en optimalisatie. Met specialisten in alle online marketingdisciplines is jouw online marketingvraagstuk bij ons in goede handen.

Collega's Jorai Deijkers, Renate Leijser en Cynthia van Steenvelt aan het brainstormen met post-its. Het Onest team tijdens de BBQ in de kantoortuin in Mijnsheerenland.

Wij zijn Onest

Bij Onest zijn we gek op feiten en data. Met een flink portie realisme en empathie delen we dagelijks onze kennis met onze opdrachtgevers.

Ook zijn we gek op leuke dingen doen. Zo vind je ons regelmatig met het hele team op de padelbaan en organiseren we gezellige uitjes en borrels.

Meer sollicitanten bereiken met een werken-bij website?

Heb je moeite om nieuwe medewerkers te vinden? Vind de juiste kandidaten met een werken-bij website. Laten we kennismaken!

+31 (0)10 247 74 11

info@onest.nl

Mark Drenth, co-owner Onest Digital Agency

Neem contact met ons op

Contactpagina

Ga jij stappen zetten met jouw online marketing?

Wij werken Agile. Samen vanuit één team. Hoe? Ontvang het artikel.