010 247 74 11

Vacatures

Werken bij Onest

Zoek je een baan? Een baan waarin je het verschil maakt door de ambities van meerdere bedrijven te realiseren? Solliciteer direct.

Sandra Buitendijk, Jorai Deijkers en Mark Drenth werken in de focusruimte op het kantoor van online marketingbureau Onest.
Team van Onest op de curlingbaan

Kom jij Onest versterken?

Onest groeit! Daarom zoeken we enthousiaste nieuwe collega’s. Zoek je een afwisselende baan met ruimte om jezelf door te ontwikkelen?

Solliciteer dan nu en blaas ons omver met je cv, motivatiebrief en portfolio.

Improve
werken bij Onest betekent dat je je skills continu kan verbeteren

In onze Agile manier van werken besteden we veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Iedere sprint is er ruimte om nieuwe innovaties uit te zoeken en deze in de praktijk te brengen. Tevens is het team voortdurend bezig met procesoptimalisaties: het kan namelijk altijd beter. Spreekt dit je aan, dan willen we zeker kennis maken! 

Interest
zoek je een betrokken werkgever

Betrokkenheid is niet vanzelfsprekend, dat hebben we zelf in het verleden meegemaakt. Bij Onest doe je ertoe. We besteden veel tijd en aandacht aan jou en je persoonlijke motieven en stimuleren dat je je ontwikkelt. Daarvoor verwachten we ook betrokkenheid terug door met ons mee te denken, ons uit te dagen en initiatief te tonen.

Impact
werken is pas echt leuk als je impact maakt en ergens onderdeel van bent

Belangrijke factor in werkgeluk is het gevoel dat je impact maakt en ergens onderdeel van bent. Bij Onest besteden we hier erg veel aandacht aan. Je collega’s zijn nooit te beroerd om je te helpen. Successen vieren we allemaal en als het even minder gaat, staan we voor elkaar klaar.

Influence
come as you are

In het Onest-team is iedereen gelijk. We hebben geen hiërarchie. Of je nou senior bent met 35 jaar ervaring, of net komt kijken, jouw mening doet ertoe. Bij Onest kan je het verschil maken voor jezelf, je collega’s en onze opdrachtgevers.

Het leukste aan werken bij Onest?!

Jorai Deijkers, SEO-specialist bij Onest Digital Agency

“De vrijheid en ruimte die ik krijg om mijn specialisme op de juiste manier in te zetten voor onze opdrachtgevers”

Jorai SEO specialist bij Onest

Join our team!

Zoek je een baan? Een baan waarin je het verschil maakt door de ambities van meerdere bedrijven te realiseren? En wil je een baan waar er ruimte is om te focussen op waar je goed in bent? Maar ook iedere dag 1% beter worden in je vakgebied en je daardoor te ontwikkelen naar een senior positie? Bekijk onze vacatures hieronder:

Renate Leijser, SEA-specialist bij Onest Digital Agency

Word jij onze nieuwe collega?

Liever bellen? 010 247 74 11

Renate Leijser, SEA-specialist bij Onest Digital Agency

Zijn wij binnenkort collega’s?

Laat je gegevens achter en we nemen binnenkort contact met je op.