010 247 74 11

SEO

Verbeter je positie in de zoekresultaten van Google met SEO

Goed gevonden worden in Google met de juiste zoektermen, dat is waar SEO-optimalisatie over gaat. Het algoritme van Google bepaalt wat er in de zoekmachine wordt getoond. Hoog in de zoekresultaten komen vereist specialistische kennis. Onest is als online marketingbureau specialist in SEO.

Choco, Renate en Jorai Postit sessie

Improve: meetbaar resultaat met SEO

Wat is jouw doelstelling?

Het rendement van zoekmachineoptimalisatie (SEO) vertaalt zich in meer bezoekers op je website, meer conversie en meer leads. Omdat je met SEO-optimalisatie focust op organische vindbaarheid, vergroot je de kans om langdurig op een hoge positie in Google getoond te worden. Hierdoor word je minder afhankelijk van andere marketingmiddelen, zoals zoekmachineadverteren. Onest meet dagelijks, als digital agency gespecialiseerd in SEO, het zoekgedrag van verschillende doelgroepen en past diverse SEO-technieken toe om hierop in te spelen.

Zoekmachineoptimalisatie met Onest

Werken aan je organische vindbaarheid begint bij Onest met het in kaart brengen van je huidige SEO-prestaties en -kansen. We kijken naar je headings en metabeschrijvingen en we onderzoeken per fase van de customer journey de zoekvolumes en zoekintenties van relevante thema’s en zoekwoorden. Daarna passen we de inzichten toe in de vorm van zoekmachine-marketingadvies, het schrijven van SEO geoptimaliseerde teksten en het optimaliseren van je interne en externe linkstructuur. We meten vervolgens de resultaten en we blijven zoeken naar nieuwe kansen om je doelgroep naar je website te trekken.

Onest helpt je graag met je organische vindbaarheid (SEO). Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op.

SEO-succes met onze totaalaanpak

Je positie in Google wordt beïnvloed door verschillende dingen. Zo wordt je ranking onder andere bepaald door je vindbaarheid op zoekwoorden die worden ondersteund met content die inspeelt op de zoekintentie van je doelgroep. Het is belangrijk dat Google je website makkelijk kan lezen. Niet alleen moeten je teksten SEO geoptimaliseerd geschreven zijn, je website moet ook gebruiksvriendelijk zijn. Om jouw positie in Google te versterken, werken onze SEO-specialisten dan ook nauw samen met onze digital designers, webdevelopers en contentmarketeers.

Meeting met Kiara

Jouw doelstelling: groeien, optimaliseren of inzicht

USP geel rondje

Onest is er voor jou als jij:

  • Wil groeien qua omzet, marktaandeel of medewerkers
  • Een sterk online merk wil bouwen en wil werken aan je naamsbekendheid
  • Wil weten waar je aan toe bent om doordachte strategische keuzes te kunnen maken

Alles voor online marketing onder één dak

We zijn meer dan een SEO-marketingbureau. Bij Onest is, als full service digital agency, je gehele online marketing in goede handen. Van inzicht en strategie tot aan uitvoering en optimalisatie. Met specialisten in elke online marketingdiscipline, vind je bij ons alles voor jouw online marketing onder één dak. Of het nu gaat om SEA, contentmarketing, digital design, webdevelopment of conversieoptimalisatie, met onze totaalaanpak hebben we alles in huis om jouw online aanwezigheid te versterken en je doelen te bereiken.

Collega's Jorai Deijkers, Renate Leijser en Cynthia van Steenvelt aan het brainstormen met post-its. Het Onest team tijdens de BBQ in de kantoortuin in Mijnsheerenland.

Wij zijn Onest

Bij Onest zijn we gek op feiten en data. Met een flink portie realisme en empathie delen we dagelijks onze kennis met onze opdrachtgevers.

Ook zijn we gek op leuke dingen doen. Zo vind je ons regelmatig met het hele team op de padelbaan en organiseren we gezellige uitjes en borrels.

Meer websitebezoekers met SEO?

Werk aan je organische vindbaarheid en verbeter je zoekresultaten met SEO. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact op.

+31 (0)10 247 74 11

info@onest.nl

Jorai Deijkers, SEO-specialist bij Onest Digital Agency

Neem contact met ons op

Contactpagina

Ga jij stappen zetten met jouw online marketing?

Wij werken Agile. Samen vanuit één team. Hoe? Ontvang het artikel.