010 247 74 11

Design sprint

Snel antwoord op je businessvragen

Sta je voor een uitdaging of heb je een idee waar online marketing je mogelijk bij kan helpen? Dan kan een design sprint je helpen om de juiste keuzes te maken. Met een design sprint volg je een kort gestructureerd proces om antwoord te krijgen op je businessvraag.

Cynthia van Steenvelt, Renate Leijser en Jorai Deijkers hebben een bespreking tijdens een Postit sessie

Inspect: in vijf dagen een oplossing met een design sprint

Wat is jouw doelstelling?

Met een design sprint toets je in vijf dagen de haalbaarheid van nieuwe ideeën en complexe online marketingvraagstukken. Door in een multidisciplinair team verschillende ideeën en oplossingen te ontwerpen, prototypes te maken en te testen, ontdek je wat de beste mogelijkheden zijn voor jouw uitdaging. Van online strategie tot aan middelen zoals je website, online marketingcampagnes of online wervingstraject, een vijfdaagse design sprint geeft je razendsnel een oplossing voor je uitdaging. 

Met een design sprint bij Onest krijg je concrete inzichten

Heb je al een website of lopende campagnes op Google of social media, maar weet je niet welke aanpassingen nu echt het verschil maken? Of wil je een project starten, maar weet je niet waar te beginnen? Met een design sprint krijg je bewijsmateriaal waarmee je snel beslissingen kunt nemen en iedereen op één lijn kunt krijgen. Werk je in een organisatie waar je eerst ideeën moet presenteren, dan ben je met een design sprint in staat om ze vanuit data te onderbouwen.

Een design sprint begint bij Onest met het begrijpen van jouw vraag of uitdaging. Vervolgens bedenken we samen zoveel mogelijk ideeën en werken we de favorieten verder uit. Daarna maken we een prototype, waarbij elk teamlid verantwoordelijk is voor een deel van het product. Zo gaat de één aan de slag met tekst en de ander met conversieoptimalisatie of een nieuwe campagnestructuur. Staat er een eerste versie van het product, dan gaan we testen. We voeren verschillende tests uit, zodat we kunnen zien of het product werkt. Aan de hand van de tests krijgen we een goed beeld van wat werkt. In een intensief maar kort programma van vijf dagen krijg je snel concrete inzichten, zonder dat je hoeft te investeren in een groot en duur project.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op.

Het belangrijkste teamlid ben jij

Bij een design sprint zetten we een multidisciplinair team in. Het belangrijkste teamlid? Dat ben jij. In vijf dagen werken we aan een oplossing voor jouw uitdaging. Iedere design sprint wordt geleid door een design sprint facilitator. Afhankelijk van je vraag breiden we het team uit met onze online marketeers, digital designers, webdevelopers, contentmarketeers of SEO-specialisten. Wat je vraagstuk ook is, wij hebben de specialisten in huis om je nieuwe inzichten te geven.

Jouw doelstelling: groeien, optimaliseren of inzicht

USP geel rondje

Onest is er voor jou als jij:

  • Wil groeien qua omzet, marktaandeel of medewerkers
  • Een sterk online merk wil bouwen en wil werken aan je naamsbekendheid
  • Wil weten waar je aan toe bent om doordachte strategische keuzes te kunnen maken

Onest helpt je met het hele online plaatje

Je kunt voor je gehele online marketing bij Onest terecht. Of je nu op zoek bent naar nieuwe manieren om online te groeien, je bestaande middelen wilt vernieuwen of gewoon behoefte hebt aan inzicht in je online resultaten. Vanuit je doelstelling selecteren we de juiste diensten om je te helpen. Je kunt bij ons rekenen op een team van specialisten dat zich inzet om jouw online aanwezigheid te versterken.

Collega's Jorai Deijkers, Renate Leijser en Cynthia van Steenvelt aan het brainstormen met post-its. Het Onest team tijdens de BBQ in de kantoortuin in Mijnsheerenland.

Wij zijn Onest

Bij Onest zijn we gek op feiten en data. Met een flink portie realisme en empathie delen we dagelijks onze kennis met onze opdrachtgevers.

Ook zijn we gek op leuke dingen doen. Zo vind je ons regelmatig met het hele team op de padelbaan en organiseren we gezellige uitjes en borrels.

Antwoord krijgen op jouw businessvragen?

Benieuwd naar de kansen voor jouw organisatie? Krijg snel antwoord op je businessvragen met een design sprint. Laten we kennismaken!

+31 (0)10 247 74 11

info@onest.nl

Mark Drenth, co-owner Onest Digital Agency

Vraag een Design sprint aan

Expert review