010 247 74 11

SEA-marketing

Direct meer websiteverkeer, leads en omzet met SEA

Met SEA trek je in korte tijd meer relevante websitebezoekers naar je website. Na het klikken op een advertentie komen bezoekers direct op je website, waar je ze kunt helpen naar conversie. Onze SEA-specialisten helpen je om doelgroepgerichte campagnes op te zetten. Ze stemmen je campagnes af op de fasen van de customer journey en zorgen ervoor dat je wordt gevonden op relevante zoektermen. Met onze kennis van SEA-marketing werk je met betaalde campagnes aan het veranderen van je klantenstroom en aan het genereren van meer leads, omzet en naamsbekendheid.

Cynthia van Steenvelt, Renate Leijser en Jorai Deijkers hebben een bespreking tijdens een Postit sessie

Data, inzicht én maximaal resultaat met doelgroepgerichte campagnes

Wat is jouw doelstelling?

SEA is een goede manier om gericht je doelgroep te bereiken en te sturen op maximaal resultaat. Als SEA-marketingbureau krijg je bij ons:

  • Doelgroepgerichte campagnes en landingspagina’s afgestemd op de fasen van de customer journey.
  • Data en inzicht in je doelgroepen en de prestaties van je SEA-campagnes. 
  • Advies over het effectief inzetten van je campagnebudget, zodat je zoveel mogelijk uit je investering haalt.

SEA heeft een sterke link met SEO, digital design en contentmarketing. Een combinatie van specialismen zorgt voor het beste resultaat. Onest beschikt als full-service digital agency over een multidisciplinair team. We helpen je vanuit een totaalaanpak om op een effectieve en resultaatgerichte manier zoveel mogelijk uit je campagnes te halen.

Werk aan je businessdoelstelling met onze SEA-diensten

Om zichtbaar te zijn in Google met zoekmachineadverteren, ook wel SEA-marketing genoemd, heb je meer nodig dan alleen de juiste zoektermen. De mogelijkheden zijn eindeloos en de ontwikkelingen gaan snel. Onze SEA-specialisten zijn up-to-date met de updates van het Google-algoritme en zorgen ervoor dat je Google Ads campagnes aansluiten op je businessdoelstelling en goed worden ingericht. Daarnaast maken we je het graag makkelijk. Bij ons krijg je geen standaard rapportjes. We leggen de resultaten naast je doelen, nemen je mee in hoe je ervoor staat en leggen uit wat er gebeurt op een manier die je begrijpt. Jouw Google Ads campagnes zijn bij ons in goede handen.

We helpen je als SEA-marketing specialisten graag om je businessdoelstelling met behulp van SEA te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op.

Meeting met Kiara
Petra en Renate aan de vergadertafel praten over funnelstrategie

Zet in 9 stappen je doelgroep aan tot actie

Alles uit je Google Ads campagnes halen wat erin zit? De mogelijkheden van Google Ads zijn complex en uitgebreid. Met deze 9 richtlijnen zet jij je doelgroep aan tot actie.

Waarom wij jouw SEA-specialisten zijn:

USP geel rondje
  • Wij maken SEA begrijpelijk voor je. Je ontvangt geen standaard rapporten. We nemen je mee in wat er gebeurt. 
  • Ons multidisciplinaire team focust op jouw businessdoelstelling en houdt nauwlettend de prestaties van je campagnes in de gaten.
  • We zijn up to date met de updates van het Google algoritme en passen ons proces hierop aan.

Vandaag nog hoog in Google en meer relevante websitebezoekers met SEA?

Wil je direct hoog in Google, meer bezoekers en meer leads? Onze SEA-specialisten verbeteren je online vindbaarheid met SEA-marketing. Wacht niet tot morgen, start vandaag. Laten we kennismaken!

  • Alle disciplines in huis
  • Flexibele werkwijze
  • Meetbare resultaten

+31 (0)10 247 74 11

info@onest.nl

Renate Leijser, SEA-specialist bij Onest Digital Agency

Neem contact met ons op

Contactpagina

Petra en Renate aan de vergadertafel praten over funnelstrategie

Zet in 9 stappen je doelgroep aan tot actie

Alles uit je Google Ads campagnes halen