010 247 74 11

Jouw doelstelling

Jouw doelstelling als fundament voor online succes

Zonder marketingdoelstellingen geen resultaat. Althans, dat is onze ervaring. Hoe verleidelijk het soms ook is om direct in de actiemodus te schieten en te beginnen.

Cynthia van Steenvelt neemt haar collega's mee in het design system van een nieuwe opdrachtgever.

Behaal je doelstelling en loop geen kansen mis

Wat is jouw doelstelling?

Je hebt een visie en zit vol ambitie. Misschien wil je wel groeien qua omzet, marktaandeel of medewerkers. Of je wil je naamsbekendheid vergroten. Hoe ambitieus je doelstellingen ook zijn, ze worden niet vanzelf behaald. Je moet er iets voor doen, anders loop je kansen mis. Doelstellingen haal je door slim te werken en de juiste mensen om je heen te verzamelen.

Misschien werk je al samen met een bureau of heb je zelf al de nodige stappen gezet. Hoe sta je ervoor op de route naar online succes?

Zonder een goede sparringpartner sta je stil

Vallen de resultaten van je inspanningen tegen? Wat mist er precies? Heb je onvoldoende inzicht of werk je niet samen met de juiste mensen? Zeker als je samenwerkt met een bureau is het belangrijk dat je elkaar begrijpt en dat je van elkaar op aan kunt. Mis je partnerschap vanuit je huidige bureau? Dan kan het voelen alsof je alleen facturen ontvangt, maar niet vooruit komt.

Bij Onest werken we samen aan jouw succes. Met jouw businessdoelstelling als uitgangspunt, werken we op basis van Agile en Scrum. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Onest, jouw partner in online

Bij Onest geloven we in samenwerken. We werken met onze opdrachtgevers samen in één team. Together everyone achieves more (TEAM) is een veelgehoorde uitspraak binnen de organisatie. Als teamspeler begeven we ons op gelijke hoogte met onze opdrachtgevers. We werken op basis van kleine realistische stappen en houden daarbij altijd het grotere doel voor ogen. We vinden het belangrijk om onze opdrachtgevers goed te begrijpen en we nemen daar ook de tijd voor. Wij zijn Onest, jouw online marketingpartner.

Product owner Sandra Buitendijk aan het werk aan de scrummuur

Jouw doelstelling: groeien, optimaliseren of inzicht

USP geel rondje

Onest is er voor jou als jij:

  • Wil groeien qua omzet, marktaandeel of medewerkers
  • Een sterk online merk wil bouwen en wil werken aan je naamsbekendheid
  • Wil weten waar je aan toe bent om doordachte strategische keuzes te kunnen maken

Jouw doelstelling staat centraal op de route naar online succes

Bij Onest staan jouw online marketing doelstellingen centraal. Onze aanpak is afhankelijk van wat jij nodig hebt. Zo zetten we de ene keer gecombineerde diensten, zoals een online marketingstrategie met SEA en conversieoptimalisatie, in. Een volgende keer leggen we de focus op diensten zoals digital design, webdevelopment en contentmarketing. We analyseren voortdurend de resultaten en sturen bij waar nodig.

Collega's Jorai Deijkers, Renate Leijser en Cynthia van Steenvelt aan het brainstormen met post-its. Het Onest team tijdens de BBQ in de kantoortuin in Mijnsheerenland.

Wij zijn Onest

Bij Onest zijn we gek op feiten en data. Met een flink portie realisme en empathie delen we dagelijks onze kennis met onze opdrachtgevers.

Ook zijn we gek op leuke dingen doen. Zo vind je ons regelmatig met het hele team op de padelbaan en organiseren we gezellige uitjes en borrels.

Zijn wij jouw partner in online?

Samenwerken vanuit één team? Neem contact op.

+31 (0)10 247 74 11

info@onest.nl

Tim Janssen, co-owner Onest Digital Agency

Neem contact met ons op

Contactpagina