Digital marketing agency

Onest: aangenaam kennis te maken

Onest is opgericht door Mark Drenth en Tim Janssen. In 2018 hebben we onze voormalige bedrijven (Oncourse.Online & iMARCOM), na een intensieve samenwerking in de periode daarvoor, gefuseerd. Samen hebben we meer dan 14 jaar ervaring op het gebied van digital design, online marketing en web development.

Mijnsheerenland, onder de rook van Rotterdam

Ons kantoor in Mijnsheerenland is de plek waar ons team samenkomt. Al werken we ook vaak vanaf de locatie van onze opdrachtgevers.

Together
Everyone
Achieves
More…

Onze teamleden zijn specialist en, nog belangrijker, enthousiast, bevlogen en stuk voor stuk winnaars. Ons team is compleet en multidisciplinair. We verstaan ons vak en hebben bewezen ervaring in het realiseren van succes door de inzet van online. We werken samen aan jouw succes op basis van scrum en agile.

Hieronder vind je ons team. Het Onest-team is opgedeeld in de volgende disciplines: online marketing, digital design en web development.

Jorai

SEO specialist

Sandra

Online marketeer

Petra

Copywriter

Renate

Online marketeer

Benthe

Content marketeer

Cynthia

Digital designer

Rob

Webdeveloper

Mark

Managing partner

Kayleigh

Webdeveloper

Tim

Managing partner

Missie

Onze opdrachtgevers naar het next level brengen door de inzet van onze gecombineerde services.

Visie

Onze opdrachtgevers succesvol maken. Dit doen we mede o.b.v. acties en innovaties waar ze niet om (kunnen) vragen, maar waar ze wel succesvol van worden.

Wij werken voor…

We denken graag mee met opdrachtgevers. Van een uitgewerkt marketingplan tot een idee op een bierviltje. We zorgen voor een heldere, meetbare en vooral uitvoerbare onlinestrategie. Uitgewerkt in een inzichtelijk plan dat altijd meer is dan een aanpak die op een bierviltje past.

Maak online de sleutel tot het succes van (commerciële) doelstellingen. Hoe ambitieus die ook zijn, we ondersteunen ze. Niet door ingewikkelde technologie of digitaal jargon, maar door gewoon samen te kijken hoe we de ambities waar kunnen maken. Want zonder ambitie blijf je doen wat je al deed.

Onest groeit

We zijn altijd op zoek naar nieuwe teamleden die iets toevoegen. Bekijk Werken Bij Onest voor meer informatie. Ook zijn we een erkend leerbedrijf en investeren we in het opleiden van de volgende generatie professionals.

Kennismaken met ons enthousiaste team?

Kayleigh vertelt je graag over wat Onest écht uniek maakt

Het begint met kennismaken. Toch?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op

Ga jij stappen zetten met jouw online marketing?

Wij werken Agile. Samen vanuit één team. Hoe? Ontvang het artikel.