010 247 74 11

Services

Een online strategie die werkt: doelstelling, middelen, resultaat

Een online marketing strategie bepalen die werkt, begint met een realistische doelstelling. Samen met de inzet van de juiste middelen en voldoende inzicht in de resultaten leg je hiermee de basis om te groeien, te verbeteren en slimme strategische keuzes te maken.

Cynthia van Steenvelt neemt haar collega's mee in het design system van een nieuwe opdrachtgever.

Werk aan je online strategie met de juiste partner

Driehoek

Je online strategie geeft richting aan wat je wilt bereiken. Verzamel de juiste mensen om je heen die je inspireren en stimuleren en je bent op de route naar succes. Samen kom je immers verder dan alleen. Door specialisten in te zetten maximaliseer je je rendement. Of toch niet? Heb je het gevoel dat je stilstaat, dan werk je niet samen met de juiste mensen. Om te werken aan je online strategie heb je de juiste partner nodig. Eentje die een luisterend oor biedt en je voorziet van het juiste online marketingadvies.

Investeren in een project dat niet loopt, is lastig uit te leggen

Onderaan de streep moet elk project iets opleveren. Werk je voor je project samen met anderen, dan hangt het resultaat vaak af van factoren waar je zelf geen invloed op hebt. Goed afstemmen, voldoende inzicht en optimaal samenwerken leiden naar maximaal resultaat. Investeer je in een project dat niet lekker loopt, dan blijft het resultaat automatisch uit. Dat is lastig uit te leggen aan de directie of het management. Om vooruit te komen, heb je medestanders nodig. Een partij die je van de juiste munitie voorziet en die met je samenwerkt vanuit partnerschap.

Bij Onest krijg je geen standaard verhaal over online marketingconsultancy. Wij zijn een full sevice digita die moeite doet om je te begrijpen en die met je samenwerkt vanuit één team. Vanuit onze Agile werkwijze helpen we je naar online succes. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Eén team, één doelstelling, elke sprint iets waardevols

Bij Onest staat jouw marketingdoelstelling voorop. Of je nu wil groeien qua omzet of medewerkers, een sterk merk wil bouwen en je naamsbekendheid wil vergroten of meer inzicht wil om onderbouwde strategische keuzes te kunnen maken. Vanuit jouw doelstelling werken we op basis van onze Agile werkwijze met je samen. Je bent onderdeel van het scrumteam. Door je doelstelling op te knippen in overzichtelijke tussenstappen, leveren we elke sprint iets waardevols.

Tim Janssen, adviseur en eigenaar en Cynthia van Steenvelt, digital designer, werken samen user scenario's uit op kantoor.

Jouw doelstelling: groeien, optimaliseren of inzicht

USP geel rondje

Onest is er voor jou als jij:

  • Wil groeien qua omzet, marktaandeel of medewerkers
  • Een sterk online merk wil bouwen en wil werken aan je naamsbekendheid
  • Wil weten waar je aan toe bent om doordachte strategische keuzes te kunnen maken

Meetbaar resultaat met de juiste middelen

Onest heeft alle expertise in huis om je te helpen je online doelen te bereiken. Of het nu gaat om performance based marketing, growth marketing, employer branding of data-analyse. Of een combinatie hiervan. We combineren onze diensten om je online prestaties te maximaliseren. Daarnaast analyseren we voortdurend de resultaten, geven we je gevraagd en ongevraagd online marketingadvies en sturen we bij waar nodig.

quote

“Als je nieuw bij een organisatie komt, hoop je dat de bureaus waarmee wordt gewerkt goed zijn, fraai en kwalitatief werk afleveren en natuurlijk ook nog eens prettig in de omgang zijn. Op eigenlijk alle vlakken heeft Onest mijn verwachtingen overtroffen. Vooral op het gebied van luisteren, vind ik jullie erg sterk.”

Michiel Gieben Head of marketing & communication bij Daiwa House Modular Europe
Collega's Jorai Deijkers, Renate Leijser en Cynthia van Steenvelt aan het brainstormen met post-its. Het Onest team tijdens de BBQ in de kantoortuin in Mijnsheerenland.

Wij zijn Onest

Bij Onest zijn we gek op feiten en data. Met een flink portie realisme en empathie delen we dagelijks onze kennis met onze opdrachtgevers.

Ook zijn we gek op leuke dingen doen. Zo vind je ons regelmatig met het hele team op de padelbaan en organiseren we gezellige uitjes en borrels.

Online marketingadvies?

We geven je graag online marketingadvies. Gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Wij praten graag over ons vakgebied. Inzicht in jouw online marketingkansen of antwoord op je businessvragen? Kies dan voor een expert review of design sprint.

Op zoek naar een (nieuw) online marketing bureau?

Ben je op zoek naar een fris perspectief? Laten we kennismaken!

+31 (0)10 247 74 11

info@onest.nl

Tim Janssen, co-owner Onest Digital Agency