010 247 74 11

Zodat je

Goede en meetbare resultaten zijn de kroon op je werk

Om écht impact te maken en resultaat te boeken heb je een integrale aanpak nodig. Hiervoor leg je de basis vanuit je doelstelling en strategie.

Mark Sandra postit sessie

Behaal je doelstelling met meetbare resultaten

Wat is jouw doelstelling?

Om je doelstellingen te behalen, heb je resultaat nodig. Dat behaal je door bijvoorbeeld leadgeneratie of door personeel te werven. Of je wil juist meer inzicht, zodat je kunt sturen en doordachte strategische beslissingen kunt nemen. Hiervoor heb je meetbare data nodig, die je op de juiste manier kunt uitleggen en waarvan je weet aan welke knoppen je kunt draaien om het resultaat positief te beïnvloeden.

Weet jij precies wat je online activiteiten opleveren of kun je wel een beetje hulp gebruiken?

Met hard werken en hopen op het beste, verspil je kansen

Om stappen te zetten richting het behalen van je doelstelling heb je een duidelijke strategie nodig. Door hard te werken en maar te hopen op het beste, verspil je energie en kansen. Dat is zonde. Heb je geen of onvoldoende inzicht in je resultaten, dan vaar je blind en weet je niet welke middelen je nodig hebt om je doel te bereiken. Optimale resultaten behaal je door feiten, data en ervaring met elkaar te verbinden.

Onest kent de weg die je bewandelt. Vanuit jouw businessdoelstelling stellen we een passende strategie op die werkt. Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden?

Feiten, data en ervaring als basis voor een strategie die werkt

Of je nu meer klanten, personeel, leads, omzet, efficiency, bezoekers of conversies wilt verhogen, binnen de online marketing zijn er veel mogelijkheden. Bij Onest kun je vertrouwen op feiten, data én onze jarenlange ervaring. We werken op basis van een bewezen proces intensief met je samen aan een strategie die werkt. Daarnaast maken we (B2B) online marketing begrijpelijk en toepasbaar voor je. Zo heb je alle kennis en kunde bij de hand om succesvol te zijn met online marketing.

Mark Drenth, Jorai Deijkers en Sandra Buitendijk bespreken de resultaten aan een bureau.

Jouw doelstelling: groeien, optimaliseren of inzicht

USP geel rondje

Onest is er voor jou als jij:

  • Wil groeien qua omzet, marktaandeel of medewerkers
  • Een sterk online merk wil bouwen en wil werken aan je naamsbekendheid
  • Wil weten waar je aan toe bent om doordachte strategische keuzes te kunnen maken

Effectief samenwerken met Onest

We werken Agile. Daardoor word je onderdeel van ons scrumteam en schakel je direct met onze specialisten. In een scrumteam combineren we meerdere diensten. Maak je gebruik van zoekmachineadverteren (SEA), dan helpt het als je landingspagina’s hebt die goede content bevatten en die een optimale user experience hebben. Door diensten met elkaar te combineren, zorgen we voor een optimaal resultaat.

Collega's Jorai Deijkers, Renate Leijser en Cynthia van Steenvelt aan het brainstormen met post-its. Het Onest team tijdens de BBQ in de kantoortuin in Mijnsheerenland.

Wij zijn Onest

Bij Onest zijn we gek op feiten en data. Met een flink portie realisme en empathie delen we dagelijks onze kennis met onze opdrachtgevers.

Ook zijn we gek op leuke dingen doen. Zo vind je ons regelmatig met het hele team op de padelbaan en organiseren we gezellige uitjes en borrels.

Winst boeken met Onest?

Klaar om jouw resultaten te maximaliseren? Laten we kennismaken!

+31 (0)10 247 74 11

info@onest.nl

Tim Janssen, co-owner Onest Digital Agency

Neem contact met ons op

Contactpagina