010 247 74 11
Socialmediamarketing – NIEUW

Socialmediamarketing

Beïnvloed koopgedrag en verhoog naamsbekendheid

Met socialmediamarketing vergroot je je naamsbekendheid en heb je een groot bereik. Mensen die regelmatig via social media met jouw bedrijf in aanraking komen, zijn sneller geneigd om een product te kopen, contact met je op te nemen of te solliciteren.

Onze specialisten helpen je met je organische en betaalde zichtbaarheid op social media. We zorgen ervoor dat jouw boodschap opvalt op een manier die aansluit bij je doelgroep. Met onze kennis van socialmediamarketing versterk je de verbinding met je doelgroep, terwijl je tegelijkertijd werkt aan je merkbekendheid en conversie.

Renate analyseert data uit Analytics.

Unieke content en doelgroepgerichte campagnes

Stappen van het proces

Socialmediamarketing is een goede manier om onder de aandacht te komen bij je doelgroep op platforms waar ze toch al gebruik van maken. Als full-service digital agency gaan wij verder dan traditionele social media marketing agency’s. Bij ons krijg je:

Een doordachte contentkalender voor je organische posts.

  • Unieke copy en visuals die aansluiten op je huisstijl.
  • Doelgroepgerichte social media campagnes afgestemd op de fasen van de customer journey.
  • Data en inzicht in je doelgroepen en de prestaties van je posts en campagnes.
  • Advies over het vergroten van je bereik en het optimaliseren van je advertenties.

Om het resultaat van social media advertising en organisch social media beheer te maximaliseren werken verschillende specialisten binnen Onest nauw met elkaar samen. Als full-service digital agency hebben we copywriters, digital designers, online marketeers en SEO-specialisten die vanuit een totaalaanpak werken aan jouw online succes.

Van plan tot prestatie met onze social media-diensten

Verbinding met je doelgroep krijg je niet door zomaar wat te posten of een campagne te lanceren op social media. Hiervoor heb je een doel, plan, tijd, kennis en de juiste middelen nodig. Als full-service digital agency helpen we je graag. Wil je je social media aan ons uitbesteden, dan ontzorgen we je volledig. We zorgen voor unieke copy, visuals en campagnes die aansluiten bij de customer journey. Wil je liever zelf aan de slag, dan kun je bij ons terecht voor inzicht, advies en de laatste trends en ontwikkelingen.

Als social media-specialisten helpen we je met organisch social media beheer graag om op een duurzame manier de relatie met je doelgroep te versterken. Liever direct resultaat? Met onze social media campagnes genereer je in korte tijd meer naamsbekendheid, leads en omzet. Neem vandaag nog contact met ons op.

Waarom wij jouw social media-specialisten zijn:

USP geel rondje
  • Wij hebben ervaring met de meest populaire social mediaplatforms en weten wat werkt.
  • We hebben alle tools in huis om unieke content te maken.
  • We zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

 

Collega's Jorai Deijkers, Renate Leijser en Cynthia van Steenvelt aan het brainstormen met post-its. Het Onest team tijdens de BBQ in de kantoortuin in Mijnsheerenland.

Wij zijn Onest

Bij Onest zijn we gek op feiten en data. Met een flink portie realisme en empathie delen we dagelijks onze kennis met onze opdrachtgevers.

Ook zijn we gek op leuke dingen doen. Zo vind je ons regelmatig met het hele team op de padelbaan en organiseren we gezellige uitjes en borrels.

Vandaag nog meer verbinding met je doelgroep?

Of je nu op een duurzame manier de koopbereidheid van je doelgroep wil beïnvloeden of het liefst vandaag nog meer naamsbekendheid wil genereren, als commercieel bedrijf kun je niet om social media heen. Onze specialisten helpen je om zowel organisch als betaald zoveel mogelijk uit je social kanalen te halen. Wacht niet tot morgen, start vandaag. Laten we kennismaken!

  • Alle disciplines in huis
  • Flexibele werkwijze
  • Meetbare resultaten

+31 (0)10 247 74 11

info@onest.nl

Benthe Storm, content marketeer bij Onest Digital Agency

Neem contact met ons op

Contactpagina