010 247 74 11

Onze aanpak

Samenwerken is de sleutel tot succes

Onze marketingspecialisten zijn echte teamspelers. Samenwerken staat centraal in onze Agile aanpak, waarbij we als één team werken aan jouw online succes.

Vergadering Petra, Renate en Kayleigh

Agile werken is futureproof én flexibel

Driehoek

Om commercieel te groeien heb je resultaat nodig. Vooruitgang boek je door realistische plannen op te delen in kleine, haalbare stappen. Deze aanpak stelt je in staat om snel te reageren op veranderingen. Met de Agile werkwijze van Onest werken we samen in korte sprints. Hierdoor zijn we flexibel en werken we voortdurend aan het verbeteren van jouw online resultaten.

Zonder invloed, verlies je de controle

Werk je op basis van een project, dan heb je vooraf bepaalde verwachtingen en doelen. In samenwerking met anderen, kan het soms lastig zijn om volledige controle te behouden. Kun je onvoldoende invloed uitoefenen op je project, dan loop je het risico dat het eindresultaat niet aan je verwachtingen voldoet. Om onaangename verrassingen te voorkomen heb je een partner nodig die je actief betrekt en die flexibel is.

Bij Onest ben je een integraal onderdeel van het team. Invloed kun je uitoefenen door input en feedback te geven tijdens de stand-ups en sprint meetings. Of gewoon tussendoor. Vanuit onze Agile werkwijze helpen wij je naar online succes. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Onest, jouw Agile marketing agency

Bij Onest werken we Agile. Dat betekent dat jij onderdeel bent van ons multidisciplinaire team. Bij ons geen eindeloze trajecten, waarbij je pas aan het einde resultaat ziet. In plaats daarvan werken we in korte sprints en kunnen we eenvoudig tussentijds bijsturen. We richten ons op de successen en passen onze werkwijze snel aan als dat nodig is. Dankzij onze datagedreven aanpak leveren we elke sprint waardevolle resultaten. Als onderdeel van het team, weet je altijd wat er speelt. Deze aanpak maakt ons productief, transparant en flexibel.

Jouw doelstelling: groeien, optimaliseren of inzicht

USP geel rondje

Onest is er voor jou als jij:

  • Wil groeien qua omzet, marktaandeel of medewerkers
  • Een sterk online merk wil bouwen en wil werken aan je naamsbekendheid
  • Wil weten waar je aan toe bent om doordachte strategische keuzes te kunnen maken

Jouw marketing onboarding bij Onest

Kies je voor Onest, dan kies je voor een doelgerichte onboarding. We nemen de tijd om jou en je organisatie goed te leren kennen. In een kick-off meeting bespreken we je businessdoelen, doelgroepen, concurrenten en je huidige online marketingactiviteiten. Op basis van je doelstelling sluiten we de juiste specialisten aan en gaan we aan de slag met je online strategie. Zodra je strategie staat is het tijd voor actie. We gaan aan de slag met performance based marketing, growth marketing, employer branding en data-analyse. Doordat je onderdeel bent van het team, zijn de lijnen kort en ben je op de hoogte van elke stap.

Collega's Jorai Deijkers, Renate Leijser en Cynthia van Steenvelt aan het brainstormen met post-its. Het Onest team tijdens de BBQ in de kantoortuin in Mijnsheerenland.

Wij zijn Onest

Bij Onest zijn we gek op feiten en data. Met een flink portie realisme en empathie delen we dagelijks onze kennis met onze opdrachtgevers.

Ook zijn we gek op leuke dingen doen. Zo vind je ons regelmatig met het hele team op de padelbaan en organiseren we gezellige uitjes en borrels.

Op zoek naar een (nieuw) online marketing bureau?

Ben je op zoek naar een fris perspectief? Laten we kennismaken!

+31 (0)10 247 74 11

info@onest.nl

Mark Drenth, co-owner Onest Digital Agency