010 247 74 11

Online marketingbureau Hoeksche Waard

Zoek je een (nieuw) online marketing bureau?

We werken op basis van Agile en Scrum, een bewezen, overzichtelijke en begrijpelijke methodiek. Of je nu bekend bent met de materie of wat minder. Van marketingmanager tot CFO en van salesmanager tot directeur; je weet bij ons altijd waar je aan toe bent.

Mark Drenth, co-owner, en Sandra Buitendijk, product owner, gebruiken post-its om de opbouw van een nieuwe website te visualiseren.

Wat je niet weet, kan je niet vragen

Een veel gehoord statement wanneer we met nieuwe opdrachtgevers in gesprek gaan, is dat ze niet precies weten welke vraag ze ons moeten stellen. Wat ze wel weten is dat ze ‘meer’ willen. Kortom, wij gaan in jouw ’taal’ op zoek naar je doel, zodat we dit kunnen gaan realiseren.

Heldere marketingdoelstellingen

Bijvoorbeeld meer klanten, leads, omzet, efficiency, bezoekers of conversie. Maar hoe doe je dat? Daar huur je Onest voor in. Bij alles wat wij doen, staat het doel centraal. Dus niet de middelen.

Agile to the rescue

Je hebt er wel eens van gehoord op een congres en via een collega marketeer. Zij werken o.b.v. Agile. Maar zou dit ook met jouw team werken? Onze aanpak is simpel en bestaat uit vier fases, waarin we in overzichtelijke sprints, samen met jou en je team, aan de slag gaan.

De Agile aanpak is bewezen voor ontwerp en development

Ook voor marketing werkt het. Door de doelgerichte aanpak werk je in kleine stappen aan het realiseren van je doel. Geen ingewikkelde plannen die ellenlang duren, maar iedere sprint waardevolle uitbreidingen en verbeteringen waar jouw business echt wat aan heeft.

 

 

 

Inspect

Sprint 1: van ‘black box’ naar ‘white box’.

We beginnen altijd door je idee en doelstelling te bespreken en deze ook echt te begrijpen, meestal hebben we aan 1 sessie genoeg. Op basis daarvan gaan we je doelstelling valideren (is het haalbaar?). We doen dit op basis van feiten en data en natuurlijk onze  én jouw ervaring. We inspecteren de ‘data’ en komen vervolgens terug in een vervolgsessie met inzichten ‘hoe’ de data in te zetten.

Insight

Sprint 2: geen succes zonder strategie. Content first, evidence based en 100% doelgericht.

Op basis van de inspectiefase gaan we aan de slag met de vertaling van het doel (wat) naar een strategie (hoe). Deze fase doorlopen we in de vorm van 1 of 2 workshops, waarna we een duidelijke terugkoppeling maken die het fundament is voor het vervolg; meestal een contentplan, ux-briefing en funnel.

Implement

Meerdere sprints

De daadwerkelijke implementatie van onze services. Denk aan een digital design dat conversie verhoogt, solide web development, wervelende campagnes en stunning content. Je bent bij iedere oplevering (sprint) betrokken en hebt telkens ruimte om te beslissen en, indien nodig, opnieuw te prioriteren.

Improve

Vervolg sprints

Op groei gerichte (performance based) online marketing waarin we diverse fases doorlopen, die uiteindelijk tot succes leiden. Je bent betrokken tijdens voortgangsmeetings en weet te allen tijde waar je aan toe bent t.a.v. de realisatie van het doel.

Expert Review Online Marketing en Website

Gratis online marketing Expert Review t.w.v. €750

Je krijgt advies over jouw SEO, SEA, Social media, Content, UX & webdevelopment prestaties. Kortom, je ontvangt een compleet beeld van online marketing kansen, afgestemd op jouw businessdoelstelling.

Pand van Onest Digital Agency in Mijnsheerenland in de Hoeksche Waard

We know what it takes

Het Onest-team verstaat zijn vak en heeft bewezen ervaring in het realiseren van online succes. Of je nu op zoek bent naar een online marketing bureau, webdevelopment bureau of webdesign bureau, elke discipline om jouw wensen te realiseren hebben wij in-house.

Onze inspirerende Mijnsheerenlandse ‘cottage’ (in de Hoeksche Waard, onder de rook van Rotterdam) is de plek waar het Onest-team samenkomt. Al werken we ook vaak vanaf de locatie van onze opdrachtgevers, whatever it takes.

Onze opdrachtgevers zijn uiteenlopend. Van groot tot klein, familiebedrijven en multinationals. Wat ze gemeen hebben: ambitieuze ambities 😉

De antwoorden van vandaag, zijn de vragen van morgen

Ons vakgebied online is nog maar jong én voortdurend in beweging. Het Onest-team dus ook. We zoeken proactief naar nieuwe kennis en mogelijkheden om onze opdrachtgevers succesvol te maken en te houden.

Mede daarom werken wij o.b.v. de Agile-methodiek. Deze is perfect geschikt om continu te anticiperen op veranderingen. Belangrijk uitgangspunt daarvan is dat we structureel investeren in innovatie. Zodat we je adviseren over nieuwe mogelijkheden, waar je niet naar hebt hoeven vragen, maar wel blij van wordt.

Project

De opdrachtgever als onderdeel van het team

We plannen regelmatige sprintmeetings met de opdrachtgever. Zo wordt de opdrachtgever onderdeel van ons team, als stakeholder.

Zo wordt het bijvoorbeeld mogelijk om iets wat normaal een veel langere doorlooptijd heeft in relatief korte tijd te realiseren: een website in drie talen voor het Europese merk Daiwa House Modular Europe. Daar zijn we trots op.

Tim Janssen, Mark Drenth en Sandra Buitendijk in overleg met een klant

“Als je nieuw bij een organisatie komt, hoop je dat de bureaus waarmee wordt gewerkt goed zijn, fraai en kwalitatief werk afleveren en natuurlijk ook nog eens prettig in de omgang zijn. Op eigenlijk alle vlakken heeft Onest mijn verwachtingen overtroffen. Vooral op het gebied van luisteren, vind ik jullie erg sterk.”

Logo Daiwa House Modular Europe

Michiel Gieben

Head of marketing & communication bij Daiwa House Modular Europe

Cynthia van Steenvelt, digital designer bij Onest Digital Agency

Meer weten over de roadmap naar online succes?

Liever bellen? 010 247 74 11

Cynthia van Steenvelt, digital designer bij Onest Digital Agency

Word jij, als opdrachtgever onderdeel van ons team?

Wij werken agile. Je weet altijd waar je aan toe bent. Meer weten?

Ga jij stappen zetten met jouw online marketing?

Wij werken Agile. Samen vanuit één team. Hoe? Ontvang het artikel.