Nieuwe website laten maken?

Websites in alle soorten en maten

One-pagers, webshops, squeeze pages, corporate sites, micro sites, etc., etc. Wat onze websites gemeen hebben: gebruiksvriendelijk, een heldere navigatie, bedacht vanuit de doelgroep en tot slot focus op succes.

Expert Review

Benieuwd waar je staat met jouw huidige online marketing?
Vraag een Expert Review aan

Want uiteindelijk gaat het erom: presteert je website, of niet?

En wat is presteren? Stel: het werkt niet. Waar komt dat dan door? Ligt het aan de website, of is er niet het juiste inzicht of online strategie?

In onze aanpak besteden we relatief veel tijd aan het bedenken van de website. We doen dit content first, wat erop neerkomt dat we eerst alle content ‘bedenken’ en daarna pas gaan ontwerpen. Op die manier besparen we veel tijd in het bouwen en opleveren en we verhogen de uiteindelijke kans op succes, want content is nou eenmaal ‘king’.

Meer dan een website

Een goede site bevat een combinatie van factoren. Daarom bouwt Onest niet een op zichzelf staande website. We zien een website eerder als het platform waarop we voortborduren. In onze beleving bestaat een website uit diverse onderdelen: strategie, UX, UI, content, online marketing en uiteraard development.

Agile development

We ontwikkelen onze websites op een Agile manier. Onze opdrachtgevers zijn altijd onderdeel van het team. Daardoor kunnen we snel succesvolle websites ontwikkelen. We gebruiken solide tools en methodieken die ook buiten Onest bewezen zijn.

Agile werken is logisch en overzichtelijk. Onze specialisten spreken jouw taal. Bij Onest weet je, qua web development, altijd waar je aan toe bent.

Website development waarbij je altijd weet waar je aan toe bent

De manier waarop we werken aan jouw succes is overzichtelijk, bewezen en flexibel. Want een ding is zeker: een website die succesvol is, is door de tijd ontwikkeld en geoptimaliseerd om te presteren. Dus wat wil jij? Een mooie website, of een website die het fundament is van online succes?

Wij weten het wel. Onze opdrachtgevers ook. Bekijk onze cases als je meer wil weten. Of neem contact op, we lichten het graag persoonlijk toe.

Uitgelicht

LTC B.V.

 

 

In het begin is er veel overleg hoe een traject moet gaan lopen. Als het eenmaal loopt, is er een maandelijkse feedback over de afgelopen periode en wat er de volgende periode op de planning staat. Uit ervaring blijkt dat hoe meer vrijheid Onest krijgt, hoe beter de zaken gaan lopen.

Vincent Deckers

Bouwlasersonline.nl

Download

Next level met jouw online marketing?

Scrum to the rescue! Hoe? Lees wat Agile werken voor jou kan doen.

Nieuwe website laten ontwikkelen?

Rob staat voor je klaar. Daag jij hem uit?

Klaar voor een next level website?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!

Ga jij stappen zetten met jouw online marketing?

Wij werken Agile. Samen vanuit één team. Hoe? Ontvang het artikel.