Webdesign in de Hoeksche Waard
Design

Professioneel en resultaatgericht Webdesign in de Hoeksche Waard

Geschreven door Jorai
Geupdate op 20/03/2023
4 minuten lezen
Sandra Buitendijk en Cynthia van Steenvelt werkend aan de tafel in het kantoor van online marketing bureau Onest.

Voor webdesign in de Hoeksche Waard ben je bij Onest aan het juiste adres. Wij weten als geen ander dat de website van je bedrijf het kloppende hart is van je online vindbaarheid, het genereren van leads en jouw online autoriteit binnen je niche. Een goed ontworpen, goedwerkende en representatieve website is daarom essentieel voor je online succes.

Naast dat we websites ontwerpen die er gelikt uitzien, zorgen we ook dat je website en onderliggende pagina’s gevonden worden op de juiste zoekwoorden die je doelgroep gebruikt om in hun behoeften te voorzien. Of ze nu net beginnen met hun zoektocht of al bereid zijn iets af te nemen, wij zorgen ervoor dat elke pagina goed aansluit op de zoekintentie van jouw doelgroep. Wij hebben alle expertise en tools om dit te realiseren.

Webdesign waardoor je bezoekers op je website blijven en terugkomen

Een website ontwerpen is maatwerk. Het moet passen bij je huisstijl, je tone of voice, de doelgroep en je doelstellingen. Kortom, webdesign bij Onest gaat veel verder dan alleen de buitenkant. Een website moet namelijk jouw verhaal en aanbod duidelijk en effectief kunnen communiceren en jouw doelgroep overtuigen om bij jouw bedrijf een product en/of service af te nemen.

Ons team van webontwikkelaars in de Hoeksche Waard heeft samen meer dan 30 jaar aan webdevelopment-ervaring in verschillende branches. Hierdoor is geen vraag gek genoeg en zijn we altijd in staat een webdesign op maat te maken waarbij de doelstelling van jouw bedrijf centraal staat en wat er professioneel uitziet. Denk hierbij aan:

  • Een website om je doelgroep te voorzien van de juiste informatie.
  • Een website die de branding van je bedrijf, producten en/of diensten ondersteunt.
  • Een website om leads of prospecten te kwalificeren.
  • Een website om inkomsten te genereren via de verkoop van producten en diensten.

Voordelen van webdesign uitbesteden aan Onest:

  1. 01 Een prachtige, op maat gemaakte website die bezoekers aantrekt, behoudt en conversies stimuleert.
  2. 02 Responsive webdesign waardoor bezoekers zowel op desktop als mobiel vloeiend door je website heen kunnen navigeren.
  3. 03 Uitermate goede gebruikerservaring doordat we UX en UI in elke ontwerpfase als uitgangspunt nemen.
  4. 04 Betere online vindbaarheid voor klanten in de Hoeksche Waard en daarbuiten.
  5. 05 Op maat gemaakte pagina’s die snel laden en daardoor SEO-vriendelijk zijn.

Webdesign case studies

Hieronder staan een aantal case studies van klanten voor wie we met trots een webdesignproject hebben opgeleverd:

Bergwerff Automotive: Online marketing strategie op specifieke doelgroep

Als erkend servicepartner van BMW en MINI kan menig autoliefhebber het hart ophalen bij de collectie van Bergwerff Automotive. De uitdaging: zorgen dat deze groep aan Bergwerff Automotive denkt als ze een BMW M-model overwegen.

Bergwerff Automotive: Online marketing strategie op specifieke doelgroep

TFT-solutions: vraag en aanbod op elkaar aangesloten

Als verkoper van professionele TFT-, LCD- en touchscreenproducten vroeg TFT-solutions zich af: ‘Hoe help je klanten een oplossing te vinden voor wat ze zoeken?’ En: ‘Hoe kun je je expertise uitdragen op je website?’ Met deze vragen gingen we aan de slag.

Werken met Passie: een stevige groei in het aantal medewerkers

Of je nu zelf op zoek bent naar een nieuwe baan of juist als bedrijf een nieuwe collega zoekt, bij Werken met Passie nemen ze je de zoektocht uit handen. De doelstelling: een optimale push & pull aanwezigheid voor potentiële nieuwe medewerkers die de zoektocht starten naar een nieuwe baan.

Waar moet een goede website aan voldoen?

De kenmerken van een goede website en de eisen van goed webdesign zijn door de jaren heen sterk veranderd. Naast de visuele impact die een webdesign moet maken, zal er ook rekening moeten worden gehouden met de zoekmachines waar je website getoond wordt.

De technische opbouw en visuele aspecten van een website spelen hierbij een enorme rol, maar ook de afbeeldingen, content en het strategisch plaatsen van interne links zijn ingrediënten die ook zorgen voor een prachtige en goed vindbare website.

Webdesign in de Hoeksche Waard

Genereer meer leads in de Hoeksche Waard en daarbuiten met met het overtuigende webdesign van Onest.

Tim Managing partner

Ga jij stappen zetten met jouw online marketing?

Wij werken Agile. Samen vanuit één team. Hoe? Ontvang het artikel.